Belépés
Az Egyesület bemutatása
Drogprevencióval foglalkozó szervezetek
Drogmegelőzés, egészszégnevelés
Hírek, Események, Pályázatok
Kiemelt Szakmai Partnerünk a T+T Bt.
Partnereink, Tagjaink
Stressz oldása a születés után 0-100 éves korig Stressz oldása a születés után 0-100 éves korig
2008-09-01 06:08:08

Diapozitív metódus

A fogantatás pillanatától sejtszinten megélünk-tárolunk a születendő gyermekünknek tovább adunk minden információt.
Nincsen olyan része testünknek, testünk belsejének és külsejének , amely ne állna a lélek ,a lelki behatások uralma alatt. Tehát a test-lélek szünet nélkül hatással vannak egymásra.

A lelki folyamatok lehetnek fizikai-testi folyamatok előidézői, illetve előfeltételei..

A magzati állapotban megélt negatív és pozitív élmények meghatározzák egészségi állapotunkat , anyagi helyzetünket és társkapcsolatunkat.

A lelki ingerek folytán összehúzódás vagy tágulás jön létre

Ha sok negatív élményben volt részünk megrövidül a hosszú hátizom és a szervekkel kapcsolatban álló idegvégződések nem tudnak megfelelően zavarmentesen információt közvetíteni ,minek következtében megbetegszünk.

A betárolt stresszeket testi vagy lelki szinten éljük meg . A lelki szinten megélt negatív élmények következménye általában depresszió, pánik betegség, idegrendszeri zavarok és sok esetben ciszta, mióma és bizony oka lehet a ráknak is.

HA ÁLLANDÓ KIABÁLÁS, VESZEKEDÉS van a kismama körül a lelki indulatok félelmet agressziót, dadogást , társkapcsolati problémát okozhatnak a születendő gyermek életében.

A lélek a belső valóságok ténye, amin elsősorban a tudatunkban lezajló eseményeket, történéseket tehát az érzéseket, érzelmeket , gondolkodást, mérlegeléseket, akaratot és a tudatos cselekvések impulzusait kell érteni.

Aki testi szinten éli az életét az testi szinten tárolt be minden információt méhen belül.

Pld: verekszik, veszekszik, ordít, agresszív, sír, hisztizik......ez a jobb, mert kitombolja, kiadja a belső feszültséget ,indulatokat. tehát lelki beteg nem lesz .Izomrendszeri zavarai -reuma, köszvény ,önbizalomhiány, kitartás hiánya, tanulási nehézség.....

Nagyon fontos még megemlíteni, hogy fejlődési szakaszban ért negatív információ az adott szerveket gyengíti , megbetegíti.

Pld. A magzati élet 8. hete a nyaki hetessel áll kapcsolatban, ha ott voltak történések torokfájás, pajzsmirigy probléma, fül, fog, arc-homloküreg, fejfájás... tehát minden ami a fejben van könnyebben betegszik meg.

A kezelés közben az elme hullámzik, kavarog, ha elcsendesül felszínre törnek az érzelmek és javul az állapotuk.

Minél közelebb a születéshez annál gyorsabban oldódnak a betárolt stresszek.

DIAPOZITÍV METÓDUS

Tanfolyami szinten elsajátítható, Magyarországon kizárólag Ruga Zsóka tanítja.

Három lépcső foka van + a masszázsa.

Minden előképzettség nélkül megtanulható. Mindenki energetikai csatolást kap ami képessé teszi a kezelő személyt, hogy a kezelt személyek méhen belüli érzelmeit átéljék .Ezen csatolás fontos, hogy egészség károsodás nélkül végezhessük a módszert.

Alkalmazási terület: depresszió, pánik betegség, szenvedélybetegség, hipohondria, meddőség, kismamáknál, hiperaktivitás, allergia, figyelemzavar,félelem, .függőség, bulémia, anorexia, túlsúly,soványság,testi és lelki fájdalmak.....

További információ:

Ruga Zsóka

http://www.zsokavar.hu/

zsokavar1@t-online.hu

Nyomtatóbarát változat | Barátomnak küldöm |
Felhasználói név
Jelszó


Elfelejtette jelszavát?
Fõoldal
Hírek
Keresés
Oldalak
Regisztráció
Belépés
developed by Centrumnet Systems